Slide

 

Algemene informatie

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder is van harte welkom. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. 2BeLoved is opgericht in 2022 door Eline Hollebrandse in Krabbendijke. KVK nummer 87007827. De praktijk bevindt zich aan de Morlodestraat in het gebouw waar ook de fysiotherapeut, osteopaat en logopedist gevestigd zijn en bevindt zich op loopafstand van station Krabbendijke. Parkeren kan op het eigen terrein of in de buurt van de praktijk.

Maatwerk

Soms kan het door omstandigheden moeilijk zijn om zelf naar de praktijk te komen. Wil je toch in gesprek met mij, neem gerust even contact op. Dan kijken we naar mogelijkheden om het zo makkelijk mogelijk voor jou te maken. 

Registraties

Ik ben ingeschreven bij Registerplein in het beroepsregister GGZ-Agoog onder registratienummer: 461049605. Het is mijn verlangen om jou de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden. Daarom blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen binnen het werkveld door middel van vakliteratuur, het volgen van congressen en intervisie en het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen.

Vertrouwelijkheid

Alles wat besproken wordt tijdens de sessies zal op professionele wijze en volledig vertrouwelijk behandeld worden onder strikte geheimhouding. Alleen bij wettelijke verplichting tot bekendmaking in jouw belang zal, altijd in overleg met jou, contact met derden opgenomen worden. 2BeLoved conformeert zich aan de voorwaarden en ethische gedragsnormen, zoals omschreven in het beroepsregister.

Klachten

Samen hopen we natuurlijk dat er geen sprake zal zijn van vervelende situaties en onderstaande procedures niet nodig zijn. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben en hier niet samen met mij uitkomen kun je terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir. Gegevens van deze klachtenfunctionaris kun je opvragen bij 2BeLoved. Mocht er geen bevredigende uitkomst zijn na het doorlopen van de klachtenregeling kan de klacht doorgezet worden naar Stichting Zorggeschil. Ook kun je met eventuele klachten terecht bij het College van Toezicht van de BPSW.

Contact

Voel je je aangesproken door mijn wijze van benadering en aangeboden vormen van (trauma)behandeling en wil je verder kennismaken? Neem contact op via 06 43956116, of via het contactformulier op de website. Dan plannen we kosteloos een eerste afspraak voor verdere kennismaking en kijken we of we samen op weg kunnen gaan naar een hoopvolle toekomst.

De vervolgroute

Na jouw aanmelding neemt 2BeLoved zo snel mogelijk telefonisch contact met je op en plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek. Als je vervolgens besluit te willen starten met de hulpverlening van 2BeLoved plannen we een vervolgafspraak waarin we met elkaar de vervolgstappen bespreken en stellen we samen verlangens en doelen op waar jij aan wilt werken. Elke sessie bespreken we eerst hoe het met je gaat en stellen we, zo nodig, jouw doelen bij. Zo wordt zichtbaar voor jou waarin je stappen zet en waarbij je in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebt. Mogelijk krijg je kleine opdrachtjes voor thuis mee, bijv. een ademhalingsoefening of schrijfopdrachtje. Na 5 sessies evalueren we jouw traject. Ben je tevreden en heb je langer ondersteuning nodig? Dan gaan we samen verder. Je bent ten allen tijde vrij in de keuze om te stoppen met hulpverlening van 2BeLoved.

Contact

morlodestraat 28
4413 ar krabbendijke
06-43956116
eline@2beloved.nl

kvk: 87007827
Psychosociaal therapeut &
traumatherapeut
Klik hier voor:
- Algemene voorwaarden

- Privacy beleid

Copyright: 2BeLoved