Slide

 

Algemene informatie

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder is van harte welkom. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. 2BeLoved is opgericht in 2022 door Eline Hollebrandse. KVK nummer 87007827. BTW-id NL004344014B88. De praktijk bevindt zich in Krabbendijke aan de Morlodestraat in een gebouw waar ook de fysiotherapeut, osteopaat, diëtist en logopedist gevestigd zijn en bevindt zich op loopafstand van station Krabbendijke. Parkeren kan op het eigen terrein of in de buurt van de praktijk.

Let op: De praktijkruimte bevindt zich op de bovenste verdieping waarbij twee trappen genomen moeten worden en kan daardoor minder toegankelijk zijn voor mensen die fysiek beperkt zijn. 

Maatwerk

Soms kan het door omstandigheden moeilijk zijn om zelf naar de praktijk te komen. Wil je toch in gesprek met mij, neem gerust even contact op. Dan kijken we samen naar mogelijkheden die passen bij jouw situatie. 

Registraties

Ik ben aangesloten als vergoedbare CAT-therapeut bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT). Dit betekent dat ik erkend en (gedeeltelijk) vergoedbaar therapeut ben en volledig voldoe aan de eisen van de Wkkgz. Hiervoor ben ik aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Dit betekent dat ik werk volgens de GAT beroepscode die is gebonden aan het GAT tuchtrecht. Daarnaast ben ik als coördinerend en leidinggevende ervaringsdeskundige ingeschreven in het beroepsregister ervaringsdeskundigen en als GGZ-Agoog bij Registerplein in het beroepsregister GGZ-Agoog onder registratienummer 461049605. Verder is 2BeLoved aangesloten bij de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW) en de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Christen Hulpverleners (NVVCH). 2BeLoved is daarbij in het bezit van het certificaat Christelijke Zorg

Het is mijn verlangen om jou de best mogelijke behandeling en begeleiding te kunnen bieden. Daarom blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen binnen het werkveld door middel van vakliteratuur, het volgen van supervisie, intervisie, congressen, webinars en bijscholingen.

Vertrouwelijkheid

Alles wat besproken wordt tijdens de sessies zal op professionele wijze en volledig vertrouwelijk behandeld worden onder strikte geheimhouding. Alleen bij wettelijke verplichting tot bekendmaking in jouw belang zal, altijd in overleg met jou, contact met derden opgenomen worden. 2BeLoved conformeert zich aan de voorwaarden en ethische gedragsnormen, zoals omschreven in de eerder genoemde beroepsregisters.

Klachten

Samen hopen we natuurlijk dat er geen sprake zal zijn van vervelende situaties en onderstaande procedures niet nodig zijn. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben en hier niet samen met mij uitkomen kun je terecht bij de klachten en geschillencommissie van de GAT. Ook kun je met eventuele klachten m.b.t. begeleiding vanuit het sociaal domein terecht bij het College van Toezicht van de BPSW.

Contact

Voel je je aangesproken door mijn wijze van benadering en aangeboden vormen van (trauma)behandeling of begeleiding en wil je verder kennismaken? Neem contact op via 06 43956116, of via het contactformulier op de website. Dan plannen we kosteloos een eerste afspraak voor verdere kennismaking en kijken we of we samen op weg kunnen gaan naar een hoopvolle toekomst. Momenteel is helaas er bij 2BeLoved geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

De vervolgroute

Na jouw aanmelding neemt 2BeLoved zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek. Als je vervolgens besluit te willen starten met de hulpverlening van 2BeLoved plannen we een vervolgafspraak waarin we met elkaar de vervolgstappen bespreken en stellen we samen verlangens en doelen op waar jij aan wilt werken. Elke sessie bespreken we eerst hoe het met je gaat en stellen we, zo nodig, jouw doelen bij. Zo wordt zichtbaar voor jou waarin je stappen zet en waarbij je in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebt. Zo nodig krijg je oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan. Na een aantal sessies evalueren we jouw traject. Ben je tevreden en heb je langer ondersteuning nodig? Dan gaan we samen verder. Je bent ten allen tijde vrij in de keuze om te stoppen met hulpverlening van 2BeLoved.

instagram icon Contact

COPYRIGHT: 2BELOVED morlodestraat 28
4413 ar krabbendijke
06-43956116
eline@2beloved.nl

kvk: 87007827
Lichaamsgerichte behandeling en begeleiding bij
psychosociale problematiek en trauma
Klik hier voor:
- Algemene voorwaarden

- Privacy beleid