Slide

 

Tarieven

Per uur wordt 80 euro in rekening gebracht. De therapiesessies van 2BeLoved zijn BTW-vrij. Een sessie duurt 1 tot 1,5  uur. Eventuele meer-uren worden naar rato berekend. Kennismakingsgesprekken van ongeveer 1 uur worden niet in rekening gebracht.

Bij een sessie aan huis worden, afhankelijk van de reistijd en kilometers, extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden vooraf overlegd en afgesproken. 

Vergoedingen

Verschillende zorgverzekeraars bieden (gedeeltelijke) vergoeding voor de therapie van 2BeLoved vanuit een aanvullende verzekering. Deze vergoeding valt onder de noemer complementaire alternatieve zorg. Je kunt informeren bij je zorgverzekeraar of je hiervoor in aanmerking komt. Je hebt hiervoor de AGB code van de praktijk nodig. Deze kun je bij 2BeLoved opvragen.

Andere vormen van financiële ondersteuning 

De volgende tips kunnen jou wellicht helpen om de sessies bij 2BeLoved mogelijk te maken. Heb je voldoende middelen en wil je iets voor anderen betekenen lees dan de laatste alinea “Steun voor iemand anders.”

Diaconie

Ben je lid van een kerkelijke gemeente? Mogelijk kun je gebruik maken van een financiële tegemoetkoming vanuit de diaconie. Mijn ervaring is dat kerkenraden vaak openstaan voor een tegemoetkoming in kosten als gebruik gemaakt wordt van hulpverlening met een christelijke achtergrond.

Werkgever

Voor werkgevers is het belangrijk dat het op fysiek en mentaal vlak goed gaat met hun werknemers. Werkgevers willen daarom vaak ook bijdragen aan zorgkosten van hun werknemer als het gaat om persoonlijke groei en stabiliteit. Personeelszaken beschikt vaak over een opleidings- of persoonlijk ontwikkelbudget (POB) voor werknemers. Deze budgetten mogen vaak ook gebruikt worden voor een begeleidingstraject. Daarnaast kan een werkgever mogelijk op basis van de wet Poortwachter externe gespecialiseerde hulp vergoeden. Je kunt bespreken met je werkgever en eventueel je Arbo-arts of de therapie van 2BeLoved tot de mogelijkheden behoort. 

Terugvragen zorgkosten belastingdienst

Mogelijk kom je in aanmerking voor het terugvragen van zorgkosten bij de belastingdienst. Hiervoor kun je de voorwaarden nagaan op de website van de belastingdienst en/of navraag doen bij de belastingdienst.

Steun voor iemand anders

Iedereen die problemen ervaart en daarbij hulp nodig heeft, heeft behoefte aan een hulpverlener waarmee verbinding ervaren wordt, waar je je door begrepen voelt en die jou helpt je leven weer in balans te krijgen. Niet iedereen heeft de middelen om een therapeut te kunnen financieren die niet of gedeeltelijk vergoed wordt. Heb jij de financiële middelen om een (gedeeltelijke) sessie te kunnen financieren en voel je de behoefte dit te kunnen doen voor iemand anders? Neem dan contact op met 2BeLoved.

instagram icon Contact

COPYRIGHT: 2BELOVED morlodestraat 28
4413 ar krabbendijke
06-43956116
eline@2beloved.nl

kvk: 87007827
Lichaamsgerichte behandeling en begeleiding bij
psychosociale problematiek en trauma
Klik hier voor:
- Algemene voorwaarden

- Privacy beleid