Slide

 

Tarieven

Per uur wordt 80 euro (inclusief BTW) in rekening gebracht. Een sessie duurt 1 tot 1,5  uur. Eventuele meer-uren worden naar rato berekend. 2BeLoved is een onafhankelijke, ervaringsdeskundige therapeut en vindt het belangrijk om op een authentieke wijze ondersteuning te kunnen bieden. Dit betekent tegelijkertijd dat de sessies niet worden vergoed door de zorgverzekering. Kennismakingsgesprekken van ongeveer 1 uur worden niet in rekening gebracht.

Bij een sessie aan huis worden, afhankelijk van de reistijd en kilometers, extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden vooraf overlegd en afgesproken. 

Ieder traject is anders en persoonlijk. Wil je toch graag hulp van 2BeLoved en is dit financieel niet haalbaar, dan kijken we samen naar mogelijkheden. Kosten kunnen mogelijk, in bijzondere situaties en afhankelijk van jouw inkomen, afwijkend zijn en eventueel in overleg tijdens het kennismakingsgesprek aangepast worden aan jouw persoonlijke situatie.

Mogelijke financiële ondersteuning 

De volgende tips kunnen jou wellicht helpen om de sessies bij 2BeLoved mogelijk te maken. Heb je voldoende middelen en wil je iets voor anderen betekenen lees dan de laatste alinea “Steun voor iemand anders.”

Diaconie

Ben je lid van een kerkelijke gemeente? Mogelijk kun je gebruik maken van een financiële tegemoetkoming vanuit de diaconie. Mijn ervaring is dat kerkenraden vaak openstaan voor een tegemoetkoming in kosten als gebruik gemaakt wordt van hulpverlening met een christelijke achtergrond.

Werkgever

Voor werkgevers is het belangrijk dat het op fysiek en mentaal vlak goed gaat met hun werknemers. Werkgevers willen daarom vaak ook bijdragen aan zorgkosten van hun werknemer als het gaat om persoonlijke groei en stabiliteit. Personeelszaken beschikt vaak over een opleidings- of persoonlijk ontwikkelbudget (POB) voor werknemers. Deze budgetten mogen vaak ook gebruikt worden voor een begeleidingstraject. 

Terugvragen zorgkosten belastingdienst

Mogelijk kom je in aanmerking voor het terugvragen van zorgkosten bij de belastingdienst. Hiervoor kun je de voorwaarden nagaan op de website van de belastingdienst en/of navraag doen bij de belastingdienst.

Steun voor iemand anders

Iedereen die problemen ervaart en daarbij hulp nodig heeft, heeft behoefte aan een hulpverlener waarmee verbinding ervaren wordt, waar je je door begrepen voelt en die jou helpt je leven weer in balans te krijgen. Niet iedereen heeft de middelen om een therapeut te kunnen financieren die niet of gedeeltelijk vergoed wordt. Heb jij de financiële middelen om een (gedeeltelijke) sessie te kunnen financieren en voel je de behoefte dit te kunnen doen voor iemand anders? Neem dan contact op met 2BeLoved.

instagram icon Contact

COPYRIGHT: 2BELOVED morlodestraat 28
4413 ar krabbendijke
06-43956116
eline@2beloved.nl

kvk: 87007827
Lichaamsgerichte behandeling en begeleiding bij
psychosociale problematiek en trauma
Klik hier voor:
- Algemene voorwaarden

- Privacy beleid