Slide

 

Wat anderen zeggen

Het mooiste van mijn werk als therapeut is als er goede en mooie resultaten zijn. Daar kom je tenslotte voor als hulpvrager. Daarnaast bemoedigt het mij en moedigt het me aan om door te gaan met het mooie werk dat ik mag doen. Hulpvragers* worden na het beëindigen van een traject gevraagd een evaluatieformulier in te vullen, feedback te geven en eventueel een review achter te laten. Het doel is dat ik mijn hulpverlening kan blijven aanpassen en verbeteren, zodat 2BeLoved kan blijven groeien en bloeien en ik mijn missie kan blijven voortzetten.

Feedback van hulpvragers

“Heel fijn contact en deskundig geholpen. Alle ruimte om mezelf te zijn. Voelde me na korte gewenning heel erg op mijn gemak en voelde me heel veilig. Er werd genoeg tijd voor mij genomen. Werkte elke therapeut maar op jouw manier. Heb nooit gevoeld dat een sessie werd afgeraffeld bij jou.”

“De afspraak met Eline heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kon mezelf zijn, ook al kennen wij elkaar al heel lang. Eline gaat heel professioneel te werk, legt duidelijk uit wat ze gaat doen en doet en heeft ontzettende aandacht voor je eigen persoonlijke behoeftes. Ook denkt ze met je mee. Ik zou 2Beloved zeker aanraden! Bedankt voor de open sfeer en fijne sessie!” 

“Jij bent mijn redder geweest. Je krijgt van mij een 10!”

“Eline is een hele fijne en rustige therapeut, die je helemaal op je gemak kan laten voelen. Tijdens het traject met Eline kwamen wij verschillende oefeningen tegen, die voor mij nieuw waren. In alle eerlijkheid was het voor mij best een vreemd gevoel om gevoelens op verschillende momenten als ‘een gevoel in het lichaam’ te beschrijven, dat vond ik vooral op het begin niet altijd makkelijk. Per sessie ging het elke keer weer een stukje makkelijker en kon ik op den duur open over mijn gevoelens in verschillende situaties praten en deze ook heel goed benoemen. Dat vooral omdat ik me bij Eline op mijn gemak en heel veilig voelde. Eline heeft heel veel kennis en empathie, en een heel natuurlijk inschattingsvermogen over verschillende mogelijkheden van oefeningen en kan deze makkelijk op basis van de klant inzetten en aanpassen. Eline heeft mij heel erg veel geholpen om beter om te gaan met dingen die in mijn verleden gebeurd zijn, waardoor ik nu echt sterker in mijn schoenen kan staan. Dit heeft zij vooral ook gedaan door mij op verschillende manieren te laten zien dat ik waardevol ben. Dat is echt geweldig fijn en mooi, daarom wil ik een ieder 2BeLoved ook aanraden!”

“Ik heb de sessies als fijn ervaren. Eline is deskundig, heeft veel kennis en zorgt voor een ontspannen sfeer. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak. Daarnaast was het erg fijn dat Eline ook een christelijke grondslag heeft. Zo konden we op dat gebied ook goed praten.” 

“Ik zou haar zeker aanbevelen!”

“Eline is een fantastische therapeute met een breed scala aan tools om je te helpen. Voor mij was haar persoonlijke kant en zacht karakter erg fijn, waardoor ik mezelf makkelijker open kon stellen. Ze zal je altijd uit liefde helpen. Hele goede hulp voor mijzelf geweest.”

De houding van Eline was open, niet bekritiserend, ik voelde me op mijn gemak en veilig en ik ervaar zeker verbetering in mijzelf.”

“Jij bent zo’n speciaal en mooi, zacht emotievol, liefdevol warm en betrokken persoon. Een prachtvrouw lieve Eline. Je hebt zoveel meegemaakt en bent er uit gekomen en nu help je zovele mensen. Bij jou voelde ik me meteen omringd met liefde. Doordat je weet wat het is en geen vooroordelen hebt voelt het bij jou als thuiskomen.”

 

*Vanuit privacyoverwegingen zijn namen weggelaten.

 

 

Contact instagram icon

COPYRIGHT: 2BELOVED morlodestraat 28
4413 ar krabbendijke
06-43956116
eline@2beloved.nl

kvk: 87007827
Lichaamsgerichte behandeling en begeleiding bij
psychosociale problematiek en trauma
Klik hier voor:
- Algemene voorwaarden

- Privacy beleid